VALENTINES DAY

February 12, 2015

Image: Henriette Amlie

Du har kanskje lagt merke til at det eksploderer med blomster hos meg om dagen? Det er fordi jeg i samarbeid med Plantasjen skriver på bloggen deres ““. Jeg er utrolig glad og takknemlig for at jeg får være med på dette, da blomster er noe av det vakreste jeg vet. Hjemmet blir på mange måter mer friskt, sunt og gladere.

Man kan sikkert diskutere mye rundt Valentines day, lørdag 14.februar, som en norsk merkedag. Men uansett hva man mener, så er det godt at man minimum en gang i året minnes på at man må sette litt ekstra pris på den som står deg nærmest i hverdagen. Et lite: «Jeg bryr meg om deg!». Det kan komme i mange former, fra stort til smått. En kjent gest er å gi blomster, noe jeg er spesielt glad i da det også bidrar til ekstra varme i mitt hjem!NB!
Blomster gir lys i hverdagen, og alle menn bør vite at de ikke forbeholdes merkedager. De vakreste blomstene er de som kommer uoppfordret!
Happy valentine!

Kjærlig hilsen Henriette

// I samarbeid med plantasjen

2 comments

  • Elisabeth

    Kjærlighet <3 Noe å feire hver eneste dag! :)
    Elsker grønt, så at det florerer med blomster hos deg om dagen gir bare enda mer inspirasjon, for ikke å snakke om den gode følelsen :)

    ha en super uke Henriette! :) Klem

    Reply

Leave a Comment

All rights reserved © Designlykke 2014 ·