PROSJEKT, FOTO OG STYLING

IMG_5304

Denne bloggen har hovedsakelig vært basert på mitt engasjement for interiørdesign og hvordan jeg har kunnet utfolde meg i eget hjem. Etterhvert som interressen har økt har også muligheten til å gjøre det jeg elsker på heltid presentert seg, og i dag er jeg i den heldige posisjon å kunne tilby andre bistand når de ønsker å utforme deres hjem. Utøve det jeg elsker på flere plan. Både foto, veiledning, styling og prosjekt. Om du skulle være interressert er det bare å ta kontakt, se kontaktskjema nederst, slik at vi i felleskap kan finne noe som vil kunne passe deg.

 

“Det jeg liker med Henriette er at hun er flink til å finne ting som ikke trenger å koste så altfor mye. Jeg er veldig fornøyd med hvordan leiligheten min ser ut nå, har også fått veldig skryt av både mine venner og familie. Mamma har kjøpt ny leilghet, og jeg har tenkt til å bruke Henriette til å style den leiligheten også. Kan anbefale henne på det sterkeste.”

Anusha, Løren

” Da vi ansatte Henriette, hadde vi liten innsikt i interiør og design. Hun hjalp oss med å finne frem til en fantastisk fin stil i vår nye leilighet, som nå er blitt skikkelig gjennomført! I tillegg har vi lært mye om hvordan man bør tenke videre for å få interiør og farger til å passe sammen. Vi er utrolig fornøyd med resultatet, og ikke minst med å få jobben godt gjennomført av en utrolig hyggelig, snill, engasjert og hjelpsom person.”

Morten og Cecilie Mørland

 

Ta kontakt med meg på skjema under dersom du har spørsmål

0 comments

Leave a Comment

All rights reserved © Designlykke 2014 ·