SMALLER BUT BETTER

March 17, 2015

IMG_4217

IMG_4219

Image: Henriette Amlie K

Hope you are having a good week so far. I am working on some projects. I love working from home, after I got my new sofa. I really like it a lot! Its a lot smaller than the other sofa, but it feels great with some more space in the livingroom.

H

3 comments

 • Jorid Kvam

  Den er virkelig så vakker! Jeg ser på samme type sofa, men da den fra IKEA. Den ville vært perfekt – må se om jeg får kloa i den snart.

  Ha en fin kveld,
  KLEM

  Reply
  • Henriette - Designlykke

   Åh, finnes den i sort også? Kult. Jeg er svak for brunt skinn jeg da. alltid vært…
   God helg, fine deg!

   Reply
   • Jorid Kvam

    Vi bestillte ny sofa igår etter besøk på IKEA. De har Stockholm i cognacfarget skinn, og jeg har siklet på den lenge. Ble ikke mindre giret på å kjøpe den etter disse nydelige bildene jeg ikke får bort fra netthinnen ;-) Du inspirerer veldig!

    Ha en fin uke, fine!

    KLEM
    Jorid

    Reply

Leave a Comment

All rights reserved © Designlykke 2014 ·