NATURLIG OG HÅNDLAGET

April 16, 2015

 

PicMonkey Collage

 

Kurv i ull her/ Svart og naturkurv her/ Svart bordlampe her

PicMonkey Collage

 

Lampe her/ Trehund her/ Klokke her 

(adlink)

Jeg driver å kjøper inn en del ting for nye prosjekter og kjenner på en kjærlighet til det naturlige. Det lyse og duse.  Tre og gjerne håndlaget. Kombinert med bla. svarte kontraster er det helt nydelig. Jeg samler jo på disse nydelige design figurene og har hittil bare fuglene, men ønsker meg nå hunden. Og sjekk den lampa! med den prisen! Vurderer den over spisebordet mitt.

Jeg er også så heldig å bli spurt om å være en av gjestefotografene under årets interiør og boligmesse i Bergen, som har tema “handmade”. Det er selvsagt en stor ære! Imorgen kommer jeg med en helt fantastisk trekning på blogg og instagram, tro meg når jeg sier det: You gonna love it.

Det er ikke det eneste som skjer imorgen. Det kommer nemlig en sak i KK om “generasjon perfeksjon” hvor jeg er dønn ærlig om sosiale medier, press og følelser. Håper du vil ta deg tid til å lese.

Ønsker alle en fin kveld og en nydelig helg når den tid kommer. Klem Henriette

 

0 comments

Leave a Comment

All rights reserved © Designlykke 2014 ·